Om oss

icons8-pallet-100

Skånes pallservice är en del av KRP-koncernen. Koncernens vision är att vara en helhetsleverantör av transportemballage. För att kunna leverera kundens hela behov har koncernen genom åren förvärvat ett antal bolag med kompletterande verksamhet. Koncernen består idag av följande bolag:

icons8-pallet-100
Skånes pallservice

I SPS finns idag 4 palldepåer med lite olika sortiment. Huvudlagret i Arlöv lagerför samtliga palltyper i vårt nya och begagnade pallsortiment. I Bjuv hanteras alla typer av begagnad pall förutom sjöpall, kemipall och bananpall som hanteras i Eslöv. Vår fjärde depå är under uppbyggnad i Tingsryd där vi idag har ny engångspall och pallkragar men snart kommer att lagerföra hela sortiment.

icons8-pallet-100
Allbox, BHB & Strandbergs

Tillverkning av specialemballage och standardpall. Allbox tillverkar specialemballage som plywoodlådor och kundspecifika lösningar. BHB producerar både standardpall och specialpall. Allbox och BHB har produktion i Bräkne-Hoby, Blekinge. Strandbergs producerar främst engångspall i Tingsryd, Småland.

icons8-pallet-100
Troedsson & Nilsson

Tillverkning av engångspall, specialpall och kemipall (CP 1-9) söder om Hässleholm, Skåne. Genom att handla virket på stock och få virket grovsågat kan vi kontrollera hela kedjan från råvara till färdig produkt.

Några produkter ur vårt breda sortiment

Kort historik Skånes Pallservice

Skånes Pallservice startade sin verksamhet 1998. Vi började med inriktning på halvpallar och engångspallar. Under de senaste 3-4 åren har vi vuxit kraftigt med en omsättningsökning på ca 10 ggr. Sortimentet har ökat i takt med omsättningen och idag är vårt sortiment mer eller mindre komplett.

Vi säljer alla standardpallar och pallkragar, både nya och begagnade, samt alla typer av lock och mellanlägg som masonit (hardboard), plywood och ribblock. Vi säljer också ett brett sortiment av specialpallar som tillverkas hos koncernens dotterbolag, dvs Allbox & BHB i Bräkne Hoby, Troedsson & Nilsson i Bjärnum (nära Hässleholm) samt Strandbergs Emballage i Grårör (nära Tingsryd).

Utöver vårt huvudlager i Arlöv har vi också palldepåer i Bjuv (Höjars emballage), Eslöv (tidigare Semjab) och Tingsryd (Strandbergs emballage). Till dessa platser hämtas och levereras alla pallar och kragar vi köper runt om i Sverige. Här sorteras och repareras alla pallar av utbildad personal. Vi är certifierade att reparera EUR-pall A.

Skånes Pallservice motto genom alla åren har varit tillgänglighet på produkter, mycket god service, snabba leveranser och bra kund- och leverantörskontakter.

Har ni några frågor?

Använd vårt kontaktformulär för att snabbt få svar på era frågor.
Vill ni hellre ringa kan ni nå oss på +46 (0)40-46 78 40.

Få en offert idag

...

Nå oss här

Adress:

Hammarvägen 3
232 37 Arlöv

Epost:

sp@skanespall.se

Telefon:

+46 (0)40-46 78 40
+46 (0)70-849 23 94

Vi säljer begagnade och nya lastpallar, pallkragar och övrigt transportemballage av hög kvalitet till bra priser!